Annonse
Det har i mange år versert rykter om at en tredje film om spøkelsesjegerne skal produseres, og nå ser det ut til at det er enda nærmere enn noen gang. Filmen som for øyeblikket blir forfattet av Lee Eisenberg og Gene Stupnisky fra The Office, har allerede fått bekreftende svar fra Dan Akroyd, Harold Ramis og Ernie Hudson, men Bill Murray har lenge unngått å svare på dette spørsmålet.

Nå har han derimot vært i samtale med Ain't It Cool News, og nå innrømmer Murray at han kan være interessert i å gjenta rollen som Peter Venkman. Blant annet hadde videospillet de produserte i år en innvirkning på hans valg. I intervjuet sa han at etter at han hadde gått inn i rollen i spillet, følte det plutselig veldig morsomt å være Venkman igjen, og han tok seg selv i å nynne sangen da han gikk nedover gaten.

Foreløpig har den tredje filmen fått lansering i 2011, så det er veldig tidlig i prosjektet enda.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse