Annonse
Det har lenge vært snakk om at vi skal få se en fjerde film om Jason Bourne, men de har ikke hatt noen til å skrive filmen enda. Nå har derimot George Nolfi, en av skribentene bak The Bourne Ultimatum sagt ja til å skrive den fjerde filmen.

Allerede i mars uttalte Matt Damon at han er meget interessert i en fjerde film, men dette kommer an på historien. Både Damon og regissør av de to siste filmene Paul Greengrass har sagt at de elsker Bourne-filmene, og hadde med stor sannsynlighet blitt med på en til. Men dette er avhengig av et manus som er velskrevet og kan gi like mye action som de tre første.

Filmen har foreløpig premiere i 2010, men ingen mer spesifikk dato er gitt.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse