Annonse
Favreau gjorde stor suksess med den første Iron Man-filmen, men var allikevel ikke helt sikker på om han skulle få sjansen til å regissere en nummer to. I en offisiell pressemelding fra Marvel kan man nå bekrefte at både Favreau og Robert Downey Jr. har takket ja til å gjenta sine roller i produksjonen av filmen. Downey Jr. har skrevet under en kontrakt med Marvel om å lage fire filmer (dette blir den tredje da han allerede har vært med i Iron Man og Hulken).

En liten forandring blir det allikevel i filmplanene. Terence Howard vil ikke gjenta sin rolle som Colonel James ”Rhodey” Rhodes, men vil bli erstattet av Don Cheadle. Howard hadde opprinnelig skrevet under en kontrakt for å spille inn film nummer to, men denne kontrakten ble ikke overholdt og Howard fikk (i følge ham selv) ingen begrunnelse for dette valget.

Filmen har fått lansering i may 2010 i USA, en norsk dato har fremdeles ikke blitt satt, men det er ikke umulig at den kommer rundt samme tiden.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse