Annonse

Filminfo og video

Breathing Room

Breathing Room

Karakter

2 
Breathing Room er en film av de to nye regisørrene og filmskrivere John Suits and Gabriel Cowan. Dette er faktisk debutfilmen til begge disse to ukjente amerikanerene. Filmen ble laget på seks uker i California ved hjelp av to kameraer og 25 000 dollar. At dette er en lavbudsjettfilm er det absolutt ingen tvil om.

Filmen starter med å vise en ung kvinne som våkner opp i ett ukjent lagerlokale hvor en gruppe mennesker holdes fanget. I dette lagerlokalet er det 15 personer, og alle har ett dødelig, elektrisk kjede rundt halsen. Ingen av personene kjenner hverandre, det finnes ingen vei ut og når en etter en starter å dø, oppstår det panikk. Alt dem vet er at samtlige har blitt deltakere i ett spill, hvor kun vinneren overlever. Det er kun en regel; følg reglene, eller ta konsekvensene! Gjennom denne filmen kommer du nok til å sitte med ett spørsmål; hvem er den onde?

Breathing Room er en film som minner om Saw-filmene og ikke minst Battle Royale-filmen, og den har nokre likhetstrekk. På samme måte som i Saw, blir en rekke personer fanget og satt i inn i ett sykt spill. ”Gjør som jeg sier, eller så dør du”. De elektriske halskjede i filmen, minner veldig om halskjede i Battle Royale (som inneholdt eksplosiver).

At denne filmen ikke holder samme standard som de populære Saw-filmene og de to Battle Royale-filmene er det liten tvil om, og det er ikke tvil om at de filmene er mye mer underhaldnende enn Breathing Room. Dette er nok en film som ingen vil elske, og mange vil hate. Fans av horror-filmer bør nok styre unna denne filmen, og heller se Saw-filmene på nytt. Det er nok veldig lite å hente i denne lavbudsjettsfilmen for de fleste.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse