Annonse

Filminfo og video

Golden Goal Sesong 3 & 4

Golden Goal Sesong 3 & 4

Karakter

4 
For dem som ikke vet hva Golden Goal er, så er dette et program som går på TV2 på fredager. I to-tre år nå har Johan Golden og Henrik Elvestad vist oss morsomme klipp fra sportens verden, og gitt oss et annerledes blikk på mange forskjellige øvelser, noen vi nordmenn ikke en gang visste om eller bare hadde hørt om såvidt.

I sesong 3 og 4 blir vi tilbudt i overkant av en time med tilbakeblik fra det de hadde vært gjennom disse sesongene. Her får vi være med Henrik da han prøver seg som cheerleader, skiballett og rallyfører. Johan tar oss med tilbake i historien og rekonstruerer forskjellige hendelser, som Thorstvedts supertabbe i sin første Premier League-kamp for Tottenham, Bruce Grobbelars redninger i Champions League.

Skal jeg være ærlig er jeg ikke den som har fulgt nøye med på Golden Goal når det gikk på TV, men jeg merket at jeg hadde gått glipp av en del. Men den timen jeg fikk med meg denne gangen koste jeg meg veldig med. Både Golden og Elvestad er flinke til å lage gode sendinger med både humor, men også en del "alvorlige" øyenblikk.

Eneste jeg syntes var at en time med sammendrag kanskje føltes litt lite, de fikk med seg fullt utdrag av mange episoder, men syntes det manglet en del allikevel. Blant annet savnet jeg ordentlig oppramsing av deres kåringer, her fikk vi bare vinnerne i noen få.

Men alt-i-alt er ikke denne dvd'en et dårlig kjøp
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse