Annonse

Filminfo og video

Norges herligste

Norges Herligste

Karakter

5 
Norges Herligste gikk som en suksess på TVN høsten 2007 og våren 2008. Nå har programmet til brødrene Ylvisåker gitt ut serien sin på DVD.

Her får vi servert gjensyn med herlige personer som Tightsmannen, Thaimannen, Saueklippermannen (som var mer opptatt av sine penner og motorsager enn saueklippemaskiner) og mange andre.

Har du allerede sett alle episodene, kan det være morsomt å høre på Bård og Vegar kommentere alle episodene i et eget kommentarspor. Her gir de deg både viktig og (for det meste) uviktig informasjon om innspillingen av intervjuene, pluss litt annet som man kanskje ikke hadde behøvd å vite.

Jeg koste meg ordentlig med gjensynet med mange av de "gale" personene vi får presentert gjennom 14 episoder, og med den store finalen helt til slutt. I en stor galla får vi forskjellige kåringer som beste klær. beste catchphrase og ikke minst Norges Herligste 2008. Med prominente gjester som Halvard Flatland (som modell for Tightmann-bukser, Morten Abel, Carl I. Hagen og Jan Fredrik Karlsen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse