Annonse
Det høres kanskje rart ut, at to av verdens mest innbringende regissører skal ha problemer med å finne finansiell støtte til et prosjekt, men slik har det altså vært for deres prosjekt om Tintin.

Filmen skulle opprinnelig begynne innspillingen nå i høst, men på grunn av problemene ble ikke dette noe av, og deres hovedrolleinnehaver Thomas Sangster har gått videre til et annet prosjekt. Dette betyr at de må utsette filmingen enda litt, og ikke får gitt ut filmen eventuellt før i 2009.

Selskapene som skal hjelpe Peter Jackson og Steven Spielberg med å produsere og distribuere filmene er Paramount og Sony. Paramount skal tilsynelatende ha den amerikanske og noen andre engelsksnakkende land, mens Sony skal gi ut filmen til resten av verden.

Prosjektet innebærer tre filmer som alle skal spilles inn med motion-capture (som Polarekspressen og Beowulf), hvor Spielberg skulle regissere første film, og Jackson skulle ta andre film. En eventuell regissør for tredje film har fremdeles ikke blitt nevnt, ei heller om det faktisk vil bli spilt inn en tredje film.

Så er det bare å vente og se om guttene får orden i prosjektet sitt
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse