Annonse
Den første filmen skulle vise seg å være en stor suksess for regissør Sam Mendes og rolleinnhaver Tom Hanks. Nå har det blitt bestemt at det skal produseres to oppfølgere til filmen, som har fått titlene Road to Purgatory og Road to Paradise.

Begge filmene skal følge Michael Sullivan Jr. (spilt av Tyler Hoechlin i den første). Jr. kommer tilbake etter å ha deltatt i andre verdenskrig, og han har nå hevn i minne. Hans største ønske er å hevne farens død, en ferd som fører han til Frank Nitti. Michael Sullivan Jr. har fått i oppdrag av selveste Al Capone å ta livet av Nitti. Film nummer to fortsetter jakten etter hevn.

Filmen skal regisseres av Max Allan Collins, som også har forfattet disse filmene. Dette blir hans debut som regissør. Collins var også en av forfatterne bak den grafiske novellen som Road to Perdition var basert på.

Foreløpig er det lite som er sagt om disse filmene, det er ikke begynt jakt på skuespillere eller andre. Filmene har heller ikke fått noe lanseringsdato.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse