Annonse
Livet med Larkins

Karakter

6 
Jeg husker veldig godt da jeg i mine yngre år satt og så på Livet med Larkins på NRK, og minnene var veldig gode fra disse episodene. At det skulle gå 10-15 år til jeg fikk se dem igjen er nesten litt trist.

For de som ikke har sett Larkins kan jeg fortelle at serien handler om familien med samme navn, ledet av Pop og Ma Larkins og med deres syv barn Mariette, Primrose, Victoria, Petunia, Zinnia, Montgomery og den lille attpåklatten Oskar.

Sidney (Pop) er en mann som virkelig klarer å få det til og i flere tilfeller klarer å utnytte situasjonen maksimalt til sin fordel.

Denne serien er også kjent for å ha gjort Catherine Zeta-Jones kjent, her portretterer hun den eldste datteren Mariette. I tillegg får vi møte David Jason som Pop, Pam Ferris som Ma og Philip Franks som Mariettes mann Charley. Noe av det beste med hele serien er det flotte samspillet mellom spesielt David Jason og Pam Ferris, som rett og slett gløder hver gang de er på settet sammen. Man kan ikke for det, men man må bare elske disse personene.

I tillegg har serieskaperne klart å få med seg fantastisk flotte gjesteopptredener som hjelper til med å skape den herlige atmosfæren som du er omgitt med. Blant annet blir man veldig sjarmert av Edith (spilt av Rachel Bell) og General (spilt av Moray Watson).

Nå har altså denne serien endelig kommet på DVD, og den inkluderer alle tre sesongene med totalt 20 episoder. Disse episodene er delt opp i ti historier hvor to og to forsåvidt kan sees på i valgfri rekkefølge da de alle er avsluttend, men det anbefales jo selvsagt å se de etter hverandre.

Livet med Larkins er en DVD-pakke du ikke kan unngå å kjøpe. For å bruke Pop Larkins meget egnede uttrykk: "Perfick" (eller Fem'nalt på norsk)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse