Annonse
Den Sør-Koreanske filmen Oldboy fra 2003 fikk god kritikk og mange fans da den ble lansert i den vestlige verden. Og det er selvfølgelig lite overraskende at Hollywood da bestemmer seg for å lage sin egen versjon av denne.

Litt mer overraskende er det kanskje at det er Steven Spielberg som har sagt seg interessert i å filmatisere en amerikansk versjon av denne, og som hovedskuespiller ønsker han å ha med seg Will Smith.

Oldboy handler om en mann som blir kidnappet og holdt fanget i en liten celle i 15 år. En dag blir han satt fri og søker selvfølgelig hevn mot de som låste ham inne i alle disse årene.

Den originale filmen er voldelig, blodig og ikke akkurat den type film du ser at Steven Spielberg kunne tenke seg å lage, mens Will Smith mer kan passe inn i rollen som hevneren.

Spørsmålet er da når filmen skal komme. Spielberg er en travel opptatt mann fremover med Tintin og Lincoln i 2010 og Interstellar i 2011. I tillegg produserer han Transformers 2, Jurassic Park IV, When Worlds Collide og The Trial of Chicago 7. Will Smith derimot er kun satt opp mot Seven Pounds som nå er inne i siste fase. Han skal mest sannsynlig også spille i en prequel til I Am Legend, men ikke noe er bestemt her enda.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse