Annonse
Det enormt populære spillet fra Hasbro har tydeligvis en god historie etablert til seg, for nå skal Hasbro i samarbeid med produksjonselskapet Universal produsere en film basert på det. Og med seg i registolen har de fått ingen andre enn Ridley Scott. Pamela Pettler (Corpse Bride, Monster House) har allerede begynt å skrive på manuset til filmen.

Målet er å gjøre filmen til en futuristisk film noe lignende Scott gjorde med Blade Runner tidlig på åtti-tallet. Scotts faste produsent (og livsledsager) Giannina Facio skal være produsent, sammen med Hasbro's Brian Goldner.

Monopol er forresten ikke det eneste spillet som er på vei til det store lerretet, også spill som Battleship og Ouija Board får sin egen film. Hasbro er også produsenten av G.I. Joe som kommer som film ved regissør Stephen Sommers om ikke lenge.

Men Monopol-spillet er veldig tidlig i fasen enda, og står foreløpig med lansering i 2010.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse