Annonse

Filminfo og video

The Perfect Assistant

The Perfect Assistant

Karakter

1 
Rachel er sjefsassistenten til David, eieren av et reklamebyrå i Philadelphia. Dypt inne er hun håpløst forelsket i David, men har ikke gjort noe med dette før. Helt til Davids kone blir syk, da ser Rachel sitt snitt å få den perfekte mann, den perfekte familie og det perfekte liv.

The Perfect Assistant er, for å være helt ærlig, noe av det dårligere jeg har sett i år. Historien forsøker å være spennende og interessant, men man sitter tilbake med følelsen av at dette har man sett hundrevis av ganger før. Assistenten som blir forelsket i sjefen, sjefen som ikke viser noen interesse for assistenten, assistenten som gjør alt i hennes makt for å få sin vilje. I tillegg har manusforfatter Christine Conradt gitt skuespillerne et forferdelig manus å jobbe med, med tullete replikker hvor skuespillerne snakker med seg selv.

Hadde bare skuespillerne gjort en god jobb, så kunne dette kanskje vært med å redde mye av filmen, men når vi ikke en gang får dette så er alt håp ute. De fleste i filmen har en tendens til å overspille noe fryktelig, spesielt gjelder dette hovedrolleinnhaver Josie Davis. Scenene hun deler med andre er forsåvidt helt greie, men det er i disse famøse scenene hvor man snakker med seg selv hun tar helt av. Filmens dårligste presentasjon går til Deborah Pollitt som ikke finnes troverdig i hele tatt i sin rolletolkning. Et eneste unntak i hele filmen er Chris Potter som klarer å beholde roen nok til å faktisk komme unna dette makkverket med æren i behold.

Det er ikke ofte jeg gir en film dårligste karakter, men denne gangen er jeg redd jeg ikke har noe valg. Filmen gir meg ingenting tilbake, og jeg føler derfor ikke at jeg kan gi noe tilbake heller.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse