Annonse
Guillermo del Toro er for tiden meget opptatt med å jobbe med klargjøringen av Hobbiten, og har fire andre filmer på lista. Nå har han lagt til enda en, denne gangen om Pinocchio.

del Toro skal imidlertid kun produsere og medvirke på manuset i denne filmen. Mannen han skal samarbeide med er Gris Grimly, som illustrert en versjon av Pinocchio i 2002.

Filmen skal, i motsetning til Disney-versjonen, ta for seg en litt mørkere del av historien skrevet av Carlo Collodi i 1881 og 1883. Det er planlagt å lage et slags dukkeversjon ved hjelp av stop&go-motion, og Jim Henson Co. (de ansvarlige bak bl.a. Muppet show) har allerede sagt ja til å bli med.

Vi kan ikke forvente å se denne filmen før etter Hobbiten, da del Toro i et intervju sa at slike type filmer tar tid. Han forventet ikke at den ville være ferdig på tre-fire år.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse