Annonse
Daniel Craig bare fortsetter å skrive historie som Bond. I den første filmen var han den første blonde James Bond, i den andre filmen var historien for første gang en direkte oppfølger til forrige film. Og nå i treje film viser det seg at muligheten for en trilogi er stor.

I et intervju med comingsoon.net har Bond-produsenten Barbara Broccoli sagt at etter Quantum of Solace har de nå en "hel" karakter, og de kan gjøre som de vil. Det er store muligheter for at Bond nå vil gå etter Quantum-organisasjonen, det kan bli en trilogi, men vi har ikke fått noe struktur på det enda.

Quantum of Solace har så langt vært en sor suksess i USA, tross lunken kritikk. Filmen har spilt inn over 70 millioner dollar de første tre dagene.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse