Annonse
The Flight of the Conchords

Karakter

5 
Kompisene er i USA og ender opp ved det New Zealandske konsulatet da de har mistet passene sine. Der kommer de i kontakt med Murray Hewitt (Rhys Darby), som tross sin lave kunnskap til musikk, velger å bli deres manager.

Konseptet til serien The Flight of the Conchords er en blanding av komedie med en god porsjon musikk. Det å forvente å få høre noen av låtene på en musikkliste nær deg vil nok ikke forekomme med det første, men som et innslag i serien er noen av de musikalske bidragene både oppfinnsomme og fengende. Selve skuespilleriet kan til tider virke litt improvisert, noe som seg hør og bør for en serie som ønsker å framstå som en slags dokumentarisk komedie. At birollene noen ganger er bedre spilt enn hovedrollene kommer særlig til synet i form av karakteren Murray Hewitt. Den New Zealandske energibomben av en manager har en fantastisk måte å nå publikum på, som selv den mest hardbarka Hollywood skuespilleren vil misunne. Hovedrollene innehaverne veier opp skuespillertalentet med musikk, kanskje litt for mye tidlig i serien, men dette jevner seg mer ut når midten begynner å nærme seg. Det kan virke som om The Flight of The Concords rollene blir mer sikker på seg selv etterhvert som serien får mer matnyttig innhold og utvklingen på skuespillerene øker i takt med et meget treffende manus. Dette er en serie som virkelig vokser på deg som mottaker og som trolig kan bli en klassiker hos mange humor- og musikkglade.

Som så mange serier har Flight of the Conchords en litt treg start. Men når ballen først har begynt å rulle, er ikke et kanonmål langt unna. Serien går inn som en av årets beste dvd utgivelser og kjøpere vil få mye for pengene. Har du først blitt bitt av Flight of the Conchords basillen, slipper den ikke lett taket på deg, å du kan rett og slett risikere å bli hekta. En mer total pakke av underholdning skal du lete lenge etter. Løp å kjøp!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse