Annonse
Mange ble forundret da det ble annonsert at Steven Spielberg og Will Smith skulle lage en nyinnspilling av koreanske filmen Oldboy. Nå har det altså kommet en manusforfatter med på laget, og sannsynligheten for at filmen blir produsert øker.

Mannen som har fått æren av å amerikanisere det blodige mesterverket til Chan-wook Park er Mark Protosevich. Protosevich har tidligere forfattet filmer som The Cell, Poseidon og den siste med I Am Legend hvor Will Smith spilte.

Men det er fremdeles veldig tidlig i fasen, DreamWorks har fremdeles ikke fått kjøpt rettighetene fra Mandate Pictures, men med en forfatter, regissør og skuespiller ombord kan det nok være vi får se filmen tidligere enn antatt.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse