Annonse

Filminfo og video

My Little Pony 5-disc

My Little Pony 5-disc

Karakter

5 
Mange har nok en eller annen gang hørt om My Little Pony, om de små ponniene som løper rundt og har det moro i sine forskjellige eventyr. Serien har ofte vært veldig populær spesielt for jenter i alderen 6 til 12 år, og denne utgivelsen her tror jeg ikke er noe unntak.

Med denne boksen får vi nesten seks timer med moro på fem disker. Vi treffer på ponnier som Sweet Stuff, Paradise, Megan, Minty og flere av vennene på forskjellige hendelser. Boksen inneholder hele TV-serien med slottet blant skyene, Mysteriet på Paradisets Herregård, Snøstorm i Ponnyland, Glassprinsessen og Den Gylne Porten.

En slik boks er ikke mye for den voksne generasjonen, den er jo egentlig alt for sukkersøtt for noe slik. Derimot er den perfekt, som tidligere nevnt, for den yngre generasjonen. Og nå i juletider tror jeg en slik boks er en perfekt gave for under juletreet.

Jeg føler at det er litt vanskelig å gi en ordentlig anmeldelse av en slik boks, jeg har ikke sett på hele boksen, men så på noen forskjellige episoder for å få et inntrykk av det. I stedet gir jeg en karakter basert på helhetsinntrykket av hva en slik boks gir, og til hvem den gir det.

Og med dette i tankene kan jeg ikke annet enn å gi en god karakter for denne boksen, fordi til den rette publikumskaren er dette en god utgivelse.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse