Annonse
Hulken nærmer seg lansering på DVD, og da kommer det vanlige snakket om en eventuell oppfølger. For de som har sett filmen husker de alle at den ble avsluttet på en slik måte at en eventuell oppfølger er mulig. Dette fordi Tim Blake Nelsons karakter Dr. Samuel Sterns får en dråpe serum på hodet, og han etter hvert blir til den ondskapsfulle Leader fra Hulk-universet.

MTV har vært i kontakt med Tim Blake Nelson og snakket med ham angående en eventuell oppfølger og Blake Nelson kan bekrefte at han har signert med Universal Studios for både en andre og tredje film. Det hele kommer an på om Edward Norton er interessert.

Dette er derimot ikke like sikkert, da det mot slutten av innspillingen vokste opp en konflikt mellom Norton og produsentene. Filmen ble ferdig innspilt, men Norton var ikke særlig fornøyd med situasjonen, noe som kan forpurre planene om oppfølgere, hvis studioet ikke skulle bestemme seg for å erstatte Norton med en annen.

Tim Blake Nelson kunne likt å se oppfølgerne bli produsert da han elsket å jobbe sammen med Edward Norton. Så da får man bare vente og se hva som skjer
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse