Annonse
For ikke lenge siden ble det klart at både Matt Damon og regissør Paul Greengrass har takket ja til å være med i en fjerde film om antihelten Jason Bourne. Og ikke overraskende ble det for kort tid siden annonsert at også en femte og sjette film vil bli produsert.

Skaperen av Jason Bourne, Robert Ludlum, rakk bare å skrive tre bøker, og de har allerede blitt filmatisert som Bourne Identity, Bourne Supremacy og Bourne Ultimatum. Men arvingene til Ludlum har fått forfatteren Eric Van Lustbader til å fortsette å skrive om Bourne, og av ham har vi fått bøkene Bourne Legacy, Bourne Betrayal og Bourne Sanction.

Om det er Van Lustbaders bøker som skal være grunnlaget for filmen, eller om studioet ønsker å skape en egen historie er fremdeles ikke klart. Det er heller ikke bekreftet om Matt Damon eller Paul Greengrass skal være med på femte og sjette film.

Foreløpig så står den fjerde Bourne filmen som "Untitled Jason Bourne Project", med en lansering i 2010. George Nolfi har fått æren av å forfatte denne filmen. Nolfi var en av tre forfattere på Bourne Ultimatum, og i tillegg har han skrevet filmer som Ocean's Twelve, The Sentinel og Timeline.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse