Annonse

Filminfo og video

Christie's Revenge

Det første du ser når du har denne filmen liggende er sitatet ” She wants nothing from them but their lives” som står på fremsiden av coveret. Jeg personlig undrer på om det ikke skulle ha vært ”She wants nothing but their lives”. Synes lissom det er mye bedre klang i det. Men en som lager ett cover til en film bør uansett være litt mer oppfinnsomme, men nok om det.

Christie’s Revenge er en film som handler om Christie, og hennes ønske om å hevne seg på onkelen. Dette får vi vite veldig tidlig, ettersom hun sitter midt i en skoletime og drømmer om at hun skyter onkel Ray. Vi får også vite at en gang for lenge siden kom hun hjem fra skolen, og fant faren død. Gjennom hele filmen vil du bli sittende å lure på hva som har skjedd med faren og hvorfor hun vil hevne seg på onkelen. Vi får også se at Christie og Selene planlegger noe tidlig i filmen. Hva kan nå dette være?

På skuespillerlisten finner vi Danielle Kind, John Wesley Shipp, Cynthia Gibb, Annie Bovaird og Anastasia Phillips som de fem viktigeste gjennom filmen. Førstnevne spiller hovedpersonen i filmen, nemlig Christie Colton. De fire andre spiller onkel Ray Colton, hans kone Miranda Colton, hans datter Haley Colton og sistnevne skuespiller spiller Selene Harverston, Christies medhjelper.

Mitt førsteinntrykk på filmen var dårlig, men jeg ble positivt overrasket etterhvert som handlingen gikk fremover. Det er absolutt ikke noe dårlig film, men det er heller ikke en veldig god film. Handlingen i filmen er god, og den er ganske så spennende. Skuespillerene leverer sakene sine greit, bildekvaliteten er grei, og lyden er helt ok. Filmen varer i 1 time og 30 minutt, og du får vite mer og mer etterhvert som filmen går fremover. Kanskje slutter ikke filmen slik du hadde tenkt deg?
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse