Annonse
Vi skrev for et par uker siden om Sylvester Stallones filmatisering av The Expendables. Da ble det kjent at Stallone skulle skrive og regissere denne filmen, og at Jet Li og Jason Statham skulle være med i samme film. Nå viser det seg at filmen skal få med enda en actionskuespiller. I et intervju med Review Nation sier Stallone at de er i samtale med Dolph Lundgren om å være med i filmen. Dette i tillegg til at Forest Whitaker også har blitt linket til filmen.

En ordentlig historie har fremdeles ikke kommet, men det skal ettersigende omhandle en gjeng leiemordere som blir sendt til Sør-Amerika for å styrte en diktator. Tittelen på filmen (Expendables betyr at de kan mistes uten at det gjøres noe særlig) innbyr til at leiemorderne blir sendt nedover av den amerikanske regjeringen for å styrte diktatoren, og etter hvert finner de ut at det er et selvmordsprosjekt. Muligens får vi se leiemorderne dra tilbake for å få sin hevn.

Uansett hva filme handler om kan vi vel nesten garantere at det blir mye action, mye skyting og høyt antall drepte slemminger. Filmen har lanseringsdato i 2010, og flere av mannskapet bak kameraet har allerede blitt fastsatt. Stallone skal som kjent spille en av hovedrollene, samt skrive og regissere filmen. Fotograf er Glen MacPherson (Rambo, Romeo Must Die), komponist er Brian Tyler (Rambo, Alien vs. Predator). Filmen skal produseres av Millenium Films, Nu Image Films og Rogue Marble.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse