Annonse
I forbindelse med lanseringen av Blu-Ray-versjonen av Hellboy 2, hadde Guillermo del Toro et nettintervju med sine fans. Og som vanlig blir det alltid litt snakk om Hobbiten. del Toro kunne bekrefte at filmen starter i 2010 og varer i 370 dager.

del Toro har i tillegg sagt at han ønsker å ta med flere av sine tidligere kollegaer under innspillingen. Dette gjelder blant annet Mike Mignola, forfatteren bak Hellboy-tegneserien, Wayne Barlow, konseptartist (i tillegg til John Howe) og Guillermo Navarro som er fotograf. Om dette betyr at Andrew Lesnie (som var fotograf på Ringenes Herre-filmene) ikke får jobben, er fremdeles usikkert. I tillegg ønsker del Toro å benytte seg av spesialeffektfirmaet Spectral Motion, som han har brukt på alle sine tidligere filmer. Hva som vil skje med Weta er heller ikke sagt.

Guillermo del Toro nevnte noe av det Spectral Motion skulle jobbe med, og at de ville fokusere på orkenes rike under fjellet, edderkoppene i Myrkskog, og selvfølgelig Smaug.

Ingen skuespillere er fremdeles knyttet til prosjektet, men både Ian McKellen og Andy Serkis har sagt seg interesserte i å gjenta sine roller. Den første filmen skal ettersigende ha lansering i 2011, og film nummer to i 2012.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse