Annonse
Samarbeidet mellom Russell Crowe og Ridley Scott har endt opp i fire sterke filmer. Det hele begynte med Gladiatoren i 2000, etterfulgt av A Good Year i 2006, American Gangster i 2007 og Body of Lies i 2008. Nå skal vi altså få et femte samarbeid i filmen Nottingham.

Det gikk lenge rykter om at Russell Crowe skulle spille to roller i denne filmen, både Robin Hood og den onde Sheriffen av Nottingham. Men MTV har snakket med produsent Brian Grazer og fått både bekreftet og avkreftet dette ryktet. Det stemmer at Russell Crowe skal være begge to, men ikke samtidig. Meningen er at Robin Hood i begynnelsen av filmen skal se Sheriffen av Nottingham kjempe og dø, og deretter ta over sheriffens rolle.

Nottingham skal etter planene starte produksjonen neste år, med lansering også i 2009. Brian Helgeland jobber med manuskriptet nå for å få denne versjonen av historien til å fungere på skjermen.

I tillegg til Russell Crowe har Grazer og Scott fått med seg Sienna Miller til å spille Jomfru Marian. I tillegg har Mark Strong, William Hurt, Saoirse Ronan, Vanessa Redgrave og Gordon Pinsent knyttet til prosjektet, men dette er ikke bekreftet.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse