Annonse
Filmen Hancock skulle vise seg å være en stor suksess for Will Smith og Columbia Pictures. Filmen tjente nærmere 228 millioner dollar i USA, noe som i de fleste tilfeller tilsvarer en oppfølger, og i et intervju med JoBlo innrømmer Will Smith at en oppfølger er på vei.

I følge Smith var det flere karakterer i den første filmen som ikke ble ordentlig utforsket, og en film nummer to skulle da gi disse litt mer rom. Noe mer offisiellt har ikke kommet ut om denne filmen. Will Smith har ikke bekreftet noen flere filmer etter Seven Pounds i 2009, selv om han og Spielberg ettersigende skal lage en innspilling av Oldboy.

Filmforumet kommer tilbake med mer informasjon når dette er tilgjengelig
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse