Annonse
Sin City var en enorm suksess for Frank Miller og Robert Rodriguez, og en oppfølger har vært på tapeten i mange år. Men det har nå gått tre år siden den første filmen ble lansert, og fremdeles har vi ikke sett noe.

Men nå har Frank Miller åpnet munnen sin og sagt at manuset er skrevet, og filmen muligens starter innspillingen i april 2009. I følge Miller er det bare detaljene som står igjen før innspillingen starter.

Sin City 2 har fått en foreløpig lanseringsdato i 2010, men nå ryktes det om at den kan bli klar allerede sent i 2009. Både Miller og Rodriguez er ferdig med sine prosjekter, henholdsvis The Spirit og Short, noe som åpner muligheten for film nummer to.

En tredje film er også planlagt, denne med lansering i 2011, samt at Frank Miller for tiden jobber med manuskript til en oppfølger til 300.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse