Annonse
I denne apokalyptiske thrilleren spiller Holly den dedikert kone og mor som må forholde seg til et scenario om verdens ende. Alt får en enda sterkere vinkling når hun treffer en person med navn Silas som visst nok har løsningen på den kommende dommedagen.

Filmen, som er budsjettert til 5 millioner dollar,skal spilles inn i Vancouver. Boll både regisserer og produserer. Steven Hegyes og Shawn Williamson fra Brightlight Pictures skal også være med som produsenter.

Holly, som tilhører Fortitude And Gilbertson Management er best kjent for sin rolle i CBS-serien NCIS. Filmer kjenner vi henne fra er "Dum og dummere" og "The Chumscrubber".

Perry så vi sist i serien "John From Cincinnati" fra HBO og David Milch. Han representeres av Himber Entertainment.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse