Annonse

Filminfo og video

Ylvis III

Ylvis-brødrene er en av de mest kjente komikerbrødrene i Norge, og har vist seg å være suksesfulle med det meste de har jobbet med, både på teater og TV. Fjorårets program Norges Herligste og årets Ylvis Møter Veggen er et godt eksempel på at guttene kan å lage god TV. Men det er først og fremst som komikere de ønsker å bli sett på, og Ylvis III er deres tredje show (derav tittelen).

Her får vi servert et ganske varierende show, med tanke på de forskjellige delene. Vi får Pingu-show, hvor de har tatt en del populære show som Deal or No Deal og Beat for Beat og gjort om slik Pingu ville ha gjort det (for de som ikke kjenner Pingu er dette en leirepingvin som ofte går på barne-TV), vi får treffe gangster-babyer, forelesning i husbygging og kung fu-scene.

Det er vanskelig å ikke le når man ser på dette showet, og å sitte her og se det på DVD får deg til å bli litt lei seg for at man ikke fikk muligheten til å se på dette live. For det er ingen tvil om at brødrene vet hva de gjør, spesielt med tanke på at de klarer å få oss til å le av noe så banalt og kjedelig som forelesning av husbygging.

Men jeg skal innrømme at alt er ikke like bra, og jeg lo ikke like godt av hele showet som jeg kanskje kunne ønske at jeg gjorde. Dette gikk mest på gangster-babyene og kung-fu-scenen. Den første ble bare litt for mye av det gode, og den andre hadde jeg sett en lik versjon av før og ble ikke så "engasjert". Heldigvis klarer Vegard og Bård å holde nivået så høyt at man klarer ikke annet enn å like det man ser.

Guttene har et enorm talent, de er utrolige morsomme og sangstemmene deres er helt råe. Ylvis III er en DVD du absolutt burde få med deg, enten du har sett den på teater eller ikke.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse