Annonse
Det har lenge gått et rykte om at vi skal få en fjerde film om de fryktinngytende dinosaurene, og at Joe Johnston, regissøren av den tredje filmen, var knyttet til prosjektet.

Men nå har produsentene Frank Marshall og Kathleen Kennedy sagt at det ikke vil komme en fjerde film i serien. Grunnlaget til dette er prosjektet har stått stille i et par år nå, og med bortgangen til Michael Crichton mener produsentene det ville være feil å gjøre noe med prosjektet nå. Crichton som tidligere i år døde av kreft var forfatteren bak bøkene Jurassic Park og The Lost World, som Spielberg senere gjorde til to suksesfulle filmer.

Joe Johnston har også gått videre, og er nå bekreftet som regissør for The First Avenger: Captain America. Så er spørsmålet man kanskje kan stille seg til slutt, er dette egentlig dårlige nyheter?
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse