Annonse

Filminfo og video

Frekke forretninger

Når foreldrene hans reiser bort over helgen, faller han for fristelsen til å ringe den prostituerte Lana, og de tilbringer en het natt sammen. Når Joel morgenen etter ikke har mulighet til å betale henne, og Lana stikker avgårde med Joels mor's dyre glassegg, baller bare problemene på seg. At han gjør om huset til et bordell, kjører farens Porsche ut i Lake Michigan og kommer i seriøse problemer med Lanas hallik Guido, er bare noen av problemene.

Risky Business fra 1983 er regidebuten til Paul Brickman (som også skrev manuset), og er kanskje mest kjent for å være gjennombruddsfilmen til Tom Cruise, som har hovedrollen som Joel Goodson (ikke akkurat et etternavn han lever opp til iløpet av filmen). En 80-talls klassiker som faktisk aldri er slik den var da jeg så den første gang (har vel sett den et par ganger på TV oppigjennom),og byr stadig på nye ting.

Risky Business kan vel ikke nevnes blant de 80-talls filmene som har holdt tidens tann best av alle, men vil tippe den byr på høy nostalgifaktor for mange, som nå kan få gleden av å oppleve den igjen på denne fine Blu-Ray utgivelsen. Se også opp for Rebecca De Mornay og Joe Pantoliano (Ralph Cifaretto i The Sopranos) i sine tidligere roller.

Ekstramateriale, Ny retrospektiv 25-årsjubileumsdokumentar (HD) - Originale klipp fra prøvefilmingen (HD) - Directors Cut av sluttscenen (HD) - Lydspor i remastret Dolby Digitat 5.1 - Kinotrailer
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse