Annonse

Filminfo og video

Camp Rock

Camp Rock

Karakter

2 
Amerikanerne drar ofte på sommerleire, og det er like mange forskjellige type leire som det er dager om sommeren. En av disse er musikkleiren Camp Rock, hvor alle som har planer om å bli store innenfor musikk må delta på. En av disse er Mitchie Torres som er glad i å synge og lage egne sanger. På leiren dukker også opp superstjernen Shane Gray som har fått beskjed om å skjerpe ryktet sitt.

Disney er flinke til å ri på suksess, og med tre High School Musical-filmer som alle har tatt markedet med storm, har de prøvd igjen. De pøser på med alle oppskrifter som tidligere har vist seg å være suksessfulle, og de følger denne partisk, det eneste man kan som publikum er å sitte og vente på at det kommer.

Historien er uinteressant, og manuset er platt og kjedelig. Skuespillerne har en tendens til å overspille eller underspille alt etter som, og det eneste som sitter ordentlig er forsåvidt sangene. Musikken er popmusikk på sitt beste, slik vi har fått nå gjennom de tre HSM-filmene.

Skulle jeg fått bestemme hadde ikke denne filmen fått annet en strykkarakter, men for å sette karakter på en slik type film er man nødt til å se på den med egne øyne. Denne filmen er ikke produsert for å glede meg, en mann i tredveårsalderen. Derimot skal den nok mer passe til generasjonen under meg, tenåringene, unge folk med drømmer, jenter som faktisk syntes Joe, Kevin og Nick Jonas er kjekke.

For dem er filmen nok mye bedre enn hva jeg kan forestille meg, og på grunnlag av dette velger jeg å ikke gi filmen av de laveste karakterene. Og jeg skal innrømme, noen av sangene var litt fengende når man satt og så på filmen, men er ikke noen sanger jeg ville valgt å laste ned i ettertid.

Har du barn i ungdomsalderen, som liker å se på High School Musical, kan dette være et greitt supplement.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse