Annonse

Filminfo og video

CSI: Sesong 7

CSI: Sesong 7

Karakter

5 

CSI, Crime Scene Investigation eller krimsceneetterforskere som man kan kalle dem på norsk, er en av de mest populære seriene på amerikansk TV. Gil Grissom, Catherine Willows, Nick Stokes, Greg Sanders, Warrick Brown og Sarah Sidle jobber hardt med å løse saker som for mange ser umulige ut, men bevisene lyver aldri og CSI-gjengen finner de fleste.

CSI: Las Vegas har også fått to etterfølgere, CSI: Miami og CSI: New York, men det er ikke vanskelig å forstå at disse to ikke klarer å rekke originalen opp til navlen en gang. Det er noe med denne serien og karakterene som får deg til å sitte klistret foran skjermen. Sakene er gode, og skuespillerne har et fantastisk samhold sammen som hjelper serien langt på vei.

En serie som CSI bruker vanligvis å være en serie hvor episodene er uavhengige av hverandre, slik har det vært gjennom de seks første sesongene. Men i sesong 7 har produsentene bestemt seg for å prøve noe annet, her får vi oppleve en historie som går som en rød tråd gjennom hele sesongen, etterforskninger som går over flere episoder, rollekarakterer som kommer tilbake flere ganger og lignende. Dette kan forsåvidt være litt frustrerende for den som ønsker å se en episode nå og da, men for meg var dette et stort pluss, hvor man kunne se karakterene vokse med oppgaven.

Man skulle tro at når man har syv sesonger så har man sett det meste før, men CSI har en gjeng meget gode manusforfattere som klarer å opprettholde standarden gjennom hele sesongen.

For å si det som det er, så er CSI en utrolig bra TV-serie, som man bare er nødt til å få med seg på en eller annen måte.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse