Annonse

Filminfo og video

Watchmen

New York Times forteller at 20th Century Fox ha vunnet saken mot Warner om rettighetene til Dale Gibbons tegneserie Watchmen, som Jack Snyder har laget en nesten komplett film av.

Opprinnelig skulle saken avgjøres i en rettsak i januar, bare seks uker før den planlagte lanseringen 6. mars av Snyders film. Dommer Gary A. Feess konkluderte med at 20th Century Fox hadde copyright interresser og har rettigheten til å distribuere filmen selv, siden de fikk rettighetene til tegneserien allerede på 80-tallet. Dommer Feess har foreslått at studioene blir enige om en avtale fremfor å prøve saken for en domstol, men hvorvidt dette vil skje får vi ikke vite før på nyåret.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse