Annonse

Filminfo og video

Yes Man

Yes Man

Karakter

5 
Har du noen gang lyst til å si ja til alt? Lyst til å prøve alt mulig? Carl Allen finner ut at han skal det. Etter tre år med fornektelse finner han plutselig ut at han skal bli med på seminaret til Terrence Bundley, hvor han får beskjed om å si ja til alt han treffer på. Dette fører til flere hendelser, som joggefotografering, strikkhopping, samt situasjoner hvor han redder en mann fra å ta selvmord. Og ikke minst da han treffer den søte, men litt rare Allison. De finner tonen umiddelbart og forholdet er et faktum.

Det første jeg tenkte etter å ha sett denne filmen var: "Endelig er Jim Carrey tilbake på det rette sporet". Ikke siden Bruce Almighty i 2003 har jeg ledd så godt av en JC-film, og her satt jeg i over halvannen time og koste meg glugg i hjel. For denne filmen gir alt du trenger av en lett underholdende film, grei historie, godt samspill og hendelser man bare må le av.Jeg vil allikevel ikke si at dette er en typisk Jim Carrey film, det er ikke så altfor mye grimaser og ablegøyer, slik vi er vant til å se ham. I stedet vil jeg si det er blitt en mer moden Jim Carrey som klarer å være morsom uten å måtte ty til gummiansiktet sitt. Zooey Deschanel klarer også å være den perfekte motvekten til Carrey og for å være ærlig er dette den første filmen jeg faktisk syntes Deschanel gjør en god karakter, og er med på å holde nivået på filmen oppe.

Yes Man er en film jeg absolutt kan anbefale for de fleste å ta en titt på. Spesielt hvis du er en Jim Carrey-film, men også hvis du er interessert i lett underholdning, få deg en god latter, se hva som kan skje hvis du faktisk tar sjansen på å si ja en gang i blant. Så hør på mitt gode råd: kom deg på kino nå!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse