Annonse

Filminfo og video

Tron: Legacy

I originalen blir hacker/arkadeeier Kevin Flynn (Bridges) brutt ned til en digital datastrøm av et kriminelt dataprogram som heter Master Control Program (MCP), for så å bli rekonstruert i den interne 3-dimmensjonale grafiske verden til datamaskinene. Det er nettopp her, i det fargerike geometriske landskapet at Flynn blir med Tron (Boxleitner) for å utmanøvrere MCP som holder dem fanget i et dataspill.

Selv om plottet til oppfølgeren foreløpig er hemmelig, er det kjent at den nye filmen vil fungere som et nytt kapittel. Wilde skal spille en arbeider i den virtuelle verdenen som forsøker å hjelpe til i kampen mot Master Control Program. Garret skal spille en slags havfure i den digitale verden.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse