Annonse
Websiden Aintitcool.com har gode kontakter i Hollywood, og gir som oftest korte, men god informasjon som flere av de seriøse nyhetsbyråene benytter seg av. Nå har en av deres skribenter fått tak i det første utkastet til The Expendables, filmen som skal skrives, produseres og regisseres av Sylvester Stallone, og som har en imponerende rolleliste med Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren (?), Randy Couture og Forest Whitaker.

Hvis du ikke ønsker å vite noe mer om filmen, anbefaler jeg ikke at du leser videre nå. Men er du nysgjerrig på hva Stallone har fått med, vil jeg gi en rask innføring nå.

Filmen skal (som vi tidligere har skrevet om her på Filmforumet) en gruppe leiemordere som drar ned til det fiktive landet Corza for å stoppe en diktator. Stallone skal spille lederen for gruppen Barney, Jason Statham skal spille Lee Christmas, en fyr som egentlig skal være amerikansk, men som kaster inn en mate her og der. Jet Li skal spille Kong Kao, og er mannen som skal få æren av å sloss mot Dolph Lundgren.

Mange hadde ønsket en rematch mellom Stallone og Lundgren (etter Rocky-filmen), men det ser ut til at det blir Jet Li som skal sloss mot svensken. Lundgren har lite spilletid i filmen, men skal spille Gunnar, og skal i følge det første utkastet sloss mot Kong Kao to ganger.

Forest Whitaker skal spille CIA-agenten Sands som er på jakt etter leiemorderne. Sands skal spille den "snille agenten", mens de forsøker å få med seg Sandra Bullock til å spille den "slemme agenten". To andre leiemordere er heller ikke satt, men er med i manuset. Dette er den homofile og den svarte, uten at manuset jobber noe mer rundt dette av den grunn.

Ønsker du å lese mer inngående om manuset, anbefaler jeg å ta en titt på denne siden
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse