Annonse
Siden denne nettsiden startet opp i 2004 har det skjedd mye. VI har hatt en kontinuerlig vekst, og har jobbet nesten daglig med å utvikle denne nettsiden slik at den skal falle i smak hos de fleste som er innom. Det er selvfølgelig en evig kamp om trafikken på nett, og det er fort gjort å gjøre feil som resulterer i at vi har mistet noen brukere, men vi føler at vi har en ganske etablert posisjon og vil i løpet av dette året jobbe for å ta igjen det vi har mistet på veien.

Vi relanserer også Filmforumet i år, med nytt design og noen nye funksjoner. Enkelte ting har vi desverre ikke rukket å få helt på plass enda, på grunn av litt sykdom, men de er underveis!

Noen ting som er klart:

Artikkelkommentarer
Når man nå kommenterer en artikkel vil denne automatisk bli en tråd i forumet. Dette føler vi at blir en mer naturlig måte å diskutere en artikkel på. Da kan man enten svare direkte under den gjeldende artikkelen, eller følge opp tråden i forumet hvis man ønsker dette. (Se nederst etter denne artikkelen).

TV-oversikt
En TV-oversikt er lagt til. Her er det fritt frem for registrerte brukere å tipse om kommende filmer og interresante programmet på TV. Denne listen viser filmer som kommer de neste 7 dagene. Innlogget vil du få en oversikt over de sendingene du har lagt til.
>> TV-oversikt

Fra bok til film
Videre relanserer vi artikkelserien "Fra bok til film" i regi av vår faste skribent Eddi Saxegaard. Hver 14. dag i hele år vil Eddi ta for seg en filmatisert bok og sammenligne resultatet. Alle de tidligere artiklene, sammen med de nye, finner du på denne oversikten.

Så da gjenstår det vel bare å takke alle som har hjulpet til med bidrag på alle måter gjennom disse 5 årene, og en spesiell stor takk til Anders Ruen som har gått fra å være en aktiv bruker til å bli en av administrasjonen her på nettsiden. (Dere som er skribenter har hatt endel dialog med Anders, da han blandt annet er ansvarlig for oppfølging av filmomtaler.)

Som sagt, tusen takk, og vi håper å kunne fortsette å levere i de neste 5 årene også!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse