Annonse

Filminfo og video

Karate Kid (2010)

For tiden planlegges det i Hollywood å lage en remake av "Karate Kid" fra 1984. Will Smith skal produsere, og Fredrikstads Harald Zwart har fått jobben å regissere. Han er for tiden i Bejing for å gjøre forarbeid.

I rollen som den dypsindige og morsomme treneren Mr. Miyagi, opprinnelig spilt av Pat Morita, møter vi Jackie Chan. Will Smiths sønn Jaden Smith skal ikle seg rollen som Daniel Larusso, Mr. Miyagis lærling.

Det første som slår meg med dette, og som i utgangspunktet gjør meg skeptisk, er at Jaden Smith er bare 11 år. Da den første originale "Karate Kid" kom ut, var Ralph Macchio 23 år. Filmen skal i følge IMDB komme i 2010, så Jaden rekker ikke å bli mye eldre før innspillingen. Dette får meg til å tro at dette nok blir en mer barnefilm enn det den første var, så det blir neppe noen "blodige" kamper i denne filmen. Dessuten skal handlingen foregå i Kina og ikke USA, noe som umiddelbart sier meg at dette nok ikke blir en remake, men heller en kopi av en film som strengt tatt ikke trenger å lages på nytt.

Men, jeg får la tvilen komme filmen til gode, og heller uttale meg mer når det foreligger mer informasjon om filmen. Jeg kommer nok garantert til å se filmen når den kommer ut uansett.

Manus vil bli skrevet av relativt ukjente Chris Murphy, og som nevnt sitter Harald Zwart i regissørstolen. Zwart har nettopp ferdigstilt "Pink Panther 2" som har premiere 3. februar. Før den tid vil Zwart dra til Sundance for å promotere "Død snø", som han har produsert.

IMDBs side om filmen, foreløpig sparsomt med info:
Untitled Karate Kid Remake (2010)

(Kilde: DB.no)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse