Annonse

Da det ble annonsert at Halvdan Sivertsen inviterte til fest i Bodø Sprektrum, samlet mer enn 3000 ivrige konsertgjengere seg, for å få med seg en arrangement utenom det vanlige.

Allerede da Sivertsen entrer scenen skjønner man at dette kan bli en hyggelig opplevelse. Orkesteret, ledet av Sveinung Lillebjerka samarbeider med hovedartisten selv på en fantastisk måte, og samspillet mellom disse to er rett og slett enestående. Her får man servert den ene hitten, etter den andre. Kjente titler som "Høre tell på jorda", "Sommerfuggel i vinterland" og selvfølgelig "Kjærlighetsvisa" er sikre vinnere, skal man tro Bodø publikummet, for ikke å snakke om salgslister hvor disse låtene tidligere har herjet. Noe som er synd, er at en slik bra sanger og entertainer ser ut til å ha valgt folk med litt lite erfaring bak kamera. Tidvis dårlig samarbeid mellom kontrollrom og kamerafolkene er noe som man legger merke til.

Halvdan Sivertsen lover oss fest, og han underdriver ikke. Følselsen av å bare måtte synge med, trenger seg til stadighet på. Jeg synes dette er en av tidenes norske live dvd'er, der man virkelig får valuta for pengene. Halvdan fan eller ikke, etter å sett "Førr En Fest" vil nok selv den argeste skeptiker bli troende.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse