Annonse
I følge The Hollywood Reporter handler komedien om en 35 år gammel college student (Knoxville) som endelig blir kastet ut av foreldrenes hus. Desperat bestemmer han seg for å bli venn den 62 år gamle naboen, slik at han kan vedlikeholde sitt regime av mat, sofa og TV. I samme moment er nabodamens sønn på jakt etter er et farsfigur, om det så er en på hans egen alder spiller ingen rolle.

Til tross for at filmen foreløpig er på et tidlig stadium, delte Cher mer enn gjerne sin entusiasme for filmen på Ellen DeGeneres show nylig. Filmskaperne jobber for tiden aktivt med å finne en skuespiller til rollen som sønnen.

Det er foreløpig ikke satt noe dato for produksjonsstart.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse