Annonse

Den heldige nr 1.000.000 ble trukket på Colosseum kino kl. 18.30 i går kveld og han heter Leif Hemlich Pedersen (87 år). Kulturminister Trond Giske, Aksel Hennie og kinodirektør Geir Bergkastet var til stede og overrakte et signert bilde av Max Manus skuespillere og regissører samt blomster og kinobilletter.
 
"Det er sterkt og oppleve at så mange mennesker, i alle aldre kan samles for å se den samme filmen. Et så høyt besøkstall er mer en vi kunne drømme om" – sier produsent Sveinung Golimo hos Filmkameratene AS.
  
Max Manus er et usminket krigsdrama om en av Norges mest kjente sabotører.  Filmen tar oss med på noen av de dristigste sabotasjeaksjonene under 2. verdenskrig og gir et bilde av personene bak, valgene de måtte gjøre og hvilken effekt krig har på mennesker.
 

I sentrale roller ser vi bl.a Aksel Hennie (Max Manus), Nicolai Cleve Broch (Gregers Gram), Agnes Kittelsen (Tikken Lindebrække), Christian Rubeck (Kolbein Lauring), Knut Joner (Gunnar Sønsteby), Mats Eldøen (Edvard Tallaksen), Viktoria Winge (Solveig Johnsrud ) og Ken Duken (Kriminalrat Siegfried Fehmer).
 
Max Manus er regissert av  Espen Sandberg og Joachim Rønning. Manus er skrevet av Thomas Nordseth-Tiller. 
 
Filmen er produsert av Filmkameratene AS v/ John M. Jacobsen og Sveinung Golimo.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse