Annonse
Brad Pitt er en populær skuespiller, det syntes i hvert fall David Fincher og Stevem Soderbergh. Fincher har brukt Pitt i tre filmer (sist gang i Den Fantastiske Historien om Benjamin Button, samt de to meget gode filmene Seven og Fight Club), mens Soderbergh har samarbeidet med Pitt på tre Oceans-filmer, samt at Pitt hadde en liten cameo-rolle i Full Frontal. Nå skal Soderbergh og Pitt igjen samarbeide.

Filmen har fått tittelen Moneyball, og er basert på boken "Moneyball: The Art of Winning an Unfair Game" av forfatter Michael Lewis. Filmen tar for seg Billy Beane (som Pitt skal portrettere), en leder for baseball-laget til Oakland Athletics, som benytter seg av et dataprogram for å finne de beste spillerne ut i fra statistikk og pris. Dette gjør at han får et godt lag for et billig penge, og spiller godt mot lag som har mer profilerte og dyrere spillere.

Både Soderbergh og Pitt har meldt sin interesse for filmen. Pitt var knyttet til prosjektet allerede for et par år siden, da det var meningen at David Frankel skulle regissere. Nå er prosjektet overdratt til Soderbergh, med et manus av Steven Zaillian (Hannibal, Gangs of New York, Schindler's Liste og American Gangster). Filmen har planlagt premiere i 2011.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse