Annonse
Dette er ikke helt bekreftet enda, men ryktene sier nå at Steven Spielbergs neste historiske film, Lincoln, har fått grønt lys og er klar for lansering allerede til jul i år. Filmen skal ta for seg den ikke ukjente amerikanske presidenten Abraham Lincoln.

Filmen skal ta for seg de to siste månedene av Lincolns liv, men hvor lovforslaget som forbød slaveri også skal være en av de viktigste hendelsene i filmen. Dette kan føre til en del hopping frem og tilbake i filmen, noe lignende Spielberg gjorde i filmen Munich.

Skulle dette vise seg å være sant, vil vi mest sannsynlig oppleve Liam Neeson i rollen som Abraham Lincoln, og Sally Field som konen Mary Todd Lincoln. Lincoln har egentlig blitt satt til 2011, men skal ting ordne seg kan det hende vi får den allerede i år.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse