Annonse
Harald Zwarts siste film, Pink Panter 2, har fått mye kritikk fra de fleste anmeldere de siste dagene. Sjelden har man hørt positive ting om filmen, uten at dette har påvirket Zwart nevneverdig. I intervjuet innrømmet han at han ikke hadde lest gjennom noen av avisene for å lese anmeldelsene, men på forhånd var klar over at slike type filmer ofte har en tendens til å bli slaktet. Det man må ta med seg er at publikum oftest har et annet syn på slike type filmer, og selv med dårlige anmeldelser bruker folk å komme til kinoen, sier Zwart. Upolitisk, ukomplisert humor er noe som passer veldig bra i disse mørke finanskriser, mener han.

Men selv med dårlig kritikk, og lite besøkstall på premieren har Zwart klart å overbevise Sony om at han gjør en god jobb, da han fikk tilslag på å regissere den nye Karate Kid. De siste dagene har Zwart vært sammen med filmens produsent Will Smith, for å gå gjennom manuskriptet. De har jobbet hardt og lenge for å få dette til å bli en historie de begge vil fortelle. Og nå reiser familien Zwart til Kina for å starte innspillingen der.

Zwart kunne bekrefte at denne filmen hverken ville være en oppfølger eller nyinnspilling av de gamle Karate Kid-filmene. Men med tanke på at Jaden Smith (Will Smiths sønn) og Jackie Chan skal spille hovedrollene, vil vi oppleve en helt annen type film. Chan skal ikke spille Myagi, men rollen skal være den type karakter. Filmen har ikke fått sin offisielle tittel enda, og lanseringen er satt til 2010.

(Kilde: P4, Foto: Yvonne Pauløw)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse