Annonse

Filminfo og video

Happy-Go-Lucky

Happy-Go-Lucky

Karakter

5 

Happy-Go-Lucky handler om Poppy (tolket av en strålende Sally Hawkins), en London-jente i starten av 30-årene med et nesten overdrevent positiv syn på livet, og hennes møter med forskjellige karakterer som påvirker og tester positiviteten hennes.

Det så være et sterkt møte med en forvirret uteligger, eller stadig mer frustrerende kjøretimer med verdens mest negative og skrudde kjørelærer.

Jeg forventet meg en happyhappy Britisk versjon av "Amelie fra Montmartre", men tok heldigvis grådig feil. Denne Oscar-nominerte (for beste originale manus) komedien er for meg en av fjorårets overraskelser (selvom den neppe vinner over mesterverket In Bruges nominert i samme kategori, wink wink), og kan varmt anbefales.

Om du vil ha en komedie du ler på deg brokk av burde du nok se noe annet ikveld, men om du vil se en feelgood film noe utenom det vanlige, er det en sikker vinner.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse