Annonse

Filminfo og video

Snow Angels

Filmen handler om noen mennesker som bor i den lille, snødekte byen Little Town, USA.

Starten av filmen er litt rar, og ganske statisk. De prøver å vise de forskjellige karakterene og det gjøres mange hopp mellom dem og deres tilværelse. Noe som trekker litt ned er at de fleste lever et kjedelig liv, dialogene er korte og utfordrer ikke seerne veldig mye.

Annie har en litt trøblete fortid, hun har en datter og har nettopp gått fra Glenn, hennes eks. Annie har nå gått over til et seksuelt forhold med Nate, mannen til bestevenninnen, Barb.

For Arthur sin del så er foreldrene hans midt i en separasjon, som fører med seg visse forandringer også for han. På tross av alt kaoset som foregår i livet til Arthur blir han betatt av den nye, nerdete jenta på skolen, Lily. Dette forholdet blir viktig for filmen siden det skaper litt lys i den ellers så mørke tilværelsen til de voksne i filmen. Du ser en klar kontrast mellom de unge og voksne, Arthur og Lily bringer håp ved å være uerfarne tenåringer som fortsatt utforsker nye sider ved livet, mens de voksne drikker, slåss og er utro. En dag forsvinner dattera til Annie, noe som skaper kaos og ødelegger freden i den ellers så stille byen.

Skuespillet i denne filmen er overbevisende og bra. Kate Beckinsale, kjent fra filmer som ”Pearl Harbor” og ”The Aviator”, imponerer som moren Annie Marchand. Andre som også imponerer med skuespillet sitt er Sam Rockwell og Michael Angarano i rollene som henholdsvis Glenn Marchand og Arthur Parkinson.

”Snow Angels” er en bra film, mye på grunn av dyper og velskrevne karakterer. Filmen tar oss med inn i livene til karakterene, noe som gjør at du lever deg inn i filmen.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse