Annonse
Når jeg sier "aldri" så mener jeg at filmen faktisk ble sluppet på DVD før den kom på kino. Etter mye press fra seerne ble den omsider bestemt at filmen skulle vises på kino.

Men nok om det. Donnie Darko var/er en film med mye mystikk rundt seg. Den tar for seg det mer eller mindre uoverskuelige temaet med tidsreiser, og filmen har en fremstilling i form av lyd å bilde som ga meg gåsehud første gang jeg så den. Den klarte seg forøvrig helt fint på egenhånd, og lot mange spørsmål så ubesvart slik at man kunne la den trille rundt i hodet lenge etter at man hadde sett den. Nok en film som strengt tatt ikke trenger en oppfølger.

Men som vanlig så er det altså da duket for en oppfølger av en god film. Selv om den første filmen omhandlet tidsreiser, som jo er science-fiction, opplevdes den ikke som det. Oppfølgeren derimot virker som om den tar mer den retningen, ihvertfall å dømme utfra traileren. Noe som får meg til å tvile på om den blir like god.

Men som vanlig tar jeg en råsjangs med å dømme filmer jeg ikke har sett, så jeg får vel kanskje noe å svare for når den kommer ut.

>> LES VÅR OMTALE AV DONNIE DARKO

Se traileren til S. Darko:


Nyt traileren til Donnie Darko:
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse