Annonse
Blanchett skal spille sammen med Russell Crowe i Ridley Scotts versjon av Robin Hood, i filmen som foreløpig har fått tittelen Robin Hood (den har også vært innom navnet Nottingham). Det har lenge gått forskjellige rykter om handlingen i denne filmen, først var det snakk om at Russell Crowe skulle spille både Robin Hood og Sheriffen av Nottingham. Deretter sa ryktene at Sheriffen av Nottingham døde, og Robin Hood "tok" over hans rolle. Ingenting av dette er bekreftet enda, kun at Brian Helgeland har fått i oppgave å gå gjennom manuskriptet skrevet av Ethan Reiff og Cyrus Voris.

Filmen har fått et budsjett på 130 millioner dollar, og planen er en release i 2010. I tillegg til Russell Crowe og Cate Blanchett er William Hurt og Vanessa Redgrave knyttet til prosjektet.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse