Annonse
Filmatiseringen av den tredje boka, Reisen Til Det Ytterste Hav, har lenge stått og vippet frem og tilbake når det gjelder produksjonen. Andrew Adamson, som stod for regien og manuset av de to første filmene, var lenge klar på at han ikke skulle regissere den tredje, men heller ta på seg rollen som produsent. Etter hvert trakk Disney seg fra prosjektet, etter den dårlige inntjeningen på Prins Caspian.

Nå har produsjonsselskapet Walden Media fått med seg 20th Century Fox på laget. I tillegg har de hyret inn manusforfatteren Michael Petroni til å skrive manuset, etter at det første utkastet til Richard LaGravanese ble forkastet.

Historien tar for seg når Edmund og Lucy kommer tilbake til Narnia, og møter igjen på Prins Caspian. De blir med på hans skip "Morgenrødens Vind" for å finne igjen syv grever som ble forvist under Kong Miraz sitt styre. På veien møter de drager, dverger og en gjeng krigere, før de kommer til verdens ende.

Regien skal nå bestå av Michael Apted, og filmen har foreløpig fått lanseringsdato i 2010.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse