Annonse
Filmen fra 1984 med Chuck Norris i hovedrollen skal nå gjenskapes, og vil komme til å slippes direkte på DVD.

Det er selskapene MGM og WWE som skal stå bak produksjonen, og manus skrives av Jeremy Passmore og Andre Fabrizio. Passmore jobber også for tiden med en remake av Red Dawn.

I den originale versjonen av «Missing In Action» spiller Chuck Norris soldaten James Braddock. Han blir holdt fanget av Viet Cong, men unnslipper Sør-Øst Asia og tar opp kampen for å befri amerikanske soldater som holdes fanget. Denne filmen ble fulgt opp med er forfilm og en film som fortsatte historien.

Den nye versjonen vil foregå i dagens militære situasjon under Irak-krigen... selvfølgelig. Kansje ikke den viktigste filmen som kommer ut av situsjonen i Irak, men kjenner jeg meg selv godt nok så kommer jeg nok til å se denne også. Dog mest for å kunne sammenligne ny og gammel versjon.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse