Annonse

Filminfo og video

Snow Buddies

Snow Buddies

Karakter

4 
Mange har hørt om Air Bud, denne Golden Retrieveren som imponerte alle med sine basketballkunnskaper, og satte igang en lang rekke med oppfølgere med fokus på nye sportsgrener. Bud'ene har vært innom fotball, baseball, strandvolley og amerikansk fotball. I Snow Buddies er det hundesledesporten som blir utprøvd. I de første filmene var det en voksen hund som var mirakelhunden, men i 2006 ble vi kjent med valpene og deres inntog inn i sportens verden i filmen Air Buddies. Snow Buddies er en direkte oppfølger til denne.

For å sette seg ned på en slik film må man på forhånd vite hva det er man går til, for å ikke bli så altfor skuffet over resultatet. Ser du på denne filmen som en seriøs film, med en god historie og gode dialoger kommer du til å skru av etter ti minutter. Skulle du derimot gå inn for å se på en barnevennlig film med en koselig historie og (en selvfølgelig) lykkelig slutt, så er dette filmen for deg.


Det er ingen tvil om at Snow Buddies er en ordentlig Disney-film, med en typisk Disney-oppskrift på hvordan fremgangen skal være. Men siden det er Disney er dette noe vi tillater, og sitter og koser oss gløgg i hjel med våre barn i sofaen når vi ser denne. Selv hadde jeg gleden av å se filmen med min datter på seks og sønn på to, og alle satt som støpt til skjermen under hele filmen.

Jeg vil anbefale dere å ta en titt på denne filmen, for jeg kan nesten love at med riktig innstilling vil dere få en god opplevelse foran skjermen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse